2022-11-11

Unik auktion på Tradera till förmån för Missing People

Svårt att finna en bra och garanterat ovanlig och uppskattad julklapp? Då har du chansen de närmaste veckorna. Nu bjuder nämligen några av våra ambassadörer in till en unik auktion på Tradera lagom till julen!

Mondo Duplantis har signerat ett par gula, knappt använda, tävlingsskor storlek 42, samt auktionerar även ut två biljetter till sin egen stavhoppsgala IFU Arena i Uppsala den 2 februari där tio inbjudna stavhoppare i världseliten deltar. I biljetterna ingår även ett personligt möte med Mondo! Eller varför inte ropa in och ge bort ett par biljetter till populära ABBA Voyage i London som Björn Ulvaeus själv skänkt och signerat. Även en akvarell av mästerkonstnären Lars Lerin och biljetter till en av Jill Johnsons jubileumskonserter ”Simply The Best” på Cirkus i Stockholm finns att buda på. Kan det bli en mer speciell och unik julklapp till dig själv eller någon du älskar som samtidigt går till ett bra ändamål?

Missing Peoples stolta ambassadörer har precis som i fjol varit extra generösa till julen och pengarna från välgörenhetsauktionen på Tradera går oavkortat till Missing Peoples verksamhet och gör att förhoppningsvis ännu fler försvunna personer kan återfinnas och det vid liv. 

Auktionen hittas på Missing Peoples kampanjsida på Tradera.
Auktionen startar fredag 11 november och avslutas söndag 11 december. Samtliga föremål, bilder och beskrivningar finns tillgängliga i samband med att auktionen går live.