En god jul för fler

Årligen försvinner närmare 26 000 människor i Sverige. Låt förtvivlade anhöriga få återse någon de älskar - hjälp oss att återförena familjer så att fler kommer hem till jul.

s

Bli en del av kedjan - hjälp oss hjälpa andra

När du skänker en gåva till Missing People är du med och stödjer sökandet efter försvunna personer genom att du ger oss möjlighet att utveckla vår verksamhet så att vi kan fortsätta arrangera sökinsatser och rädda liv även framöver. Och vad är väl viktigare än det så här i juletider? Vår vision är att ingen ska försvinna utan att hittas!

I år håller vi även en unik auktion på Tradera tillsammans med några av våra ambassadörer. Kika gärna in på auktionen genom att klicka på den röda knappen ovan för att se vad som finns att buda på. Vi lovar att det är årets mest uppskattade julklappar som samtidigt gör gott för andra!

Tack vare din gåva kommer vi ett steg närmare vår vision om att ingen ska försvinna utan att hittas. Tillsammans kan vi hitta fler.

Swisha en gåva - få ett julkort och en reflex!


Missing People får inga statliga bidrag är därför i behov av gåvor från privatpersoner och företag för att kunna finnas. I år kan vi erbjuda fina julkort med Missing People motiv som gör gott för fler än mottagaren! Vi har även praktiska reflexarmband som du kan bära för att visa att du stödjer Missing People samtidigt som du säkerställer att du syns i mörkret.


Alla som swishar en gåva på minst 150 kr via denna länk mellan perioden 25/11 - 16/12 får ett julkort och ett reflexarmband som tack!


Swisha ett digitalt julkort med egen hälsning! 


Visa omtanke till alla som saknar en försvunnen familjemedlem. Genom att swisha ett digitalt gåvokort till någon du tycker om är du med och stödjer vårt arbete att söka efter försvunna människor. Vi finns på plats dygnet runt, året om, för de som behöver oss. Tillsammans kan vi göra skillnad i jul!


 Klicka här för att skicka ditt digitala gåvokort.

Kalles julinsamling - vi behöver dig!


Varje år försvinner 26 000 människor i Sverige. Det är en siffra som är svår att ta in. Därför har Karl-Johan Lantz, styrelseledamot i Missing People, i år valt att starta en insamling till förmån för Missing Peoples arbete. Behovet av stöd är stort och varje krona gör skillnad!

Bli en del av kedjan - swisha en julgåva idag och hjälp oss kunna fortsätta finnas för andra.

Klicka här för att höra Kalle berätta om varför just ditt stöd behövs!

En julhälsning från Mondo Duplantis

Armand "Mondo" Duplantis är världsrekordhållare i stavhopp och en av våra stolta ambassadörer. Hans engagemang för Missing People är stort då han har personlig erfarenhet av hur det är när någon försvinner. Han tänker lite extra på alla därute som just nu väntar på att återse någon närstående i jul. 

- Vi lever alla på hoppet, säger han.

Ge en gåva till Missing People i jul så ger du en gåva som gör skillnad hela året.

Vår auktion på Tradera


Vi är väldigt stolta över årets julauktion på Tradera som vi har haft tillsammans med några av våra ambassadörer. 

Auktionen avslutades den 11 december och samlade in över 80 000 kronor till förmån för Missing Peoples arbete! Varmt tack till alla som deltog och budade på vår auktion och till ambassadörerna som bidrog.

Missing Peoples ambassadörsprogram består av några av Sveriges största och mest omtyckta namn som nu kraftsamlar till förmån för Missing Peoples arbete att söka efter försvunna personer. Här ser du alla våra ambassadörer.

 

Ge en företagsgåva i jul - få fin julbanner som tack

Tack vare er gåva kommer vi närmare vår vison om att ingen ska försvinna utan att hittas.

Vill du och ditt företag ge en julgåva som återförenar familjer?
Sätt in ert bidrag på vårt bankgiro: 900-5620 och ert stöd bidrar till att vi kan hitta fler försvunna personer.  Vill ni ge en gåva mot faktura? Mejla kansliet på faktura@missingpeople.se så hjälper vi dig.

När du och ditt företag ger en gåva på minst 5000 kr till Missing People erhåller ni vårt digitala marknadsföringskit för 2023 som tack för ert stöd. Detta kan ni använda i er kommunikation med kunder och medarbetare.