Hjälp oss att hjälpa!

Köp en julgåva till förmån för Missing People

Ge bort en omtanke i jul - köp vår nyckelring och hjälp oss hitta fler!

Årets julgåva 2018 är en nyckelring formad som en reflexväst, likt den våra sökare bär vid skallgång. För oss symboliserar sökvästen medmänsklighet och engagemang och reflexen ger oss ljus i mörkret under våra mörkaste månader. 

Stort tack till fantastiska Tictail som hjälpt oss med vår webbshop och som dessutom låter oss behålla den avgift en shop hos Tictail annars kostar att sätta upp. Tack Tictail! 

Klicka på bilden för att ta dig vidare till vår shop. 

 

Köp ett gåvokort i julklapp till dina nära och kära

Köp Missing Peoples gåvokort att ge bort till nära och kära i jul. Du fyller själv i namn, belopp och personlig hälsning. Du väljer om du vill motta kortet per post eller skriva ut själv.

Klicka på bilden för att ta dig vidare till gåvokorten.

23 november - 31 december kommer BestEl att skänka 300 kr till Missing People för varje nytecknat elavtal där kunden uppger Missing People som referens vid köpet. Vi är oerhört tacksamma för detta fina samarbete. Varje gåva gör att vi kan utveckla vår verksamhet och bli ännu bättre på det vi gör – att hitta människor.

Sigvard Krantz från BestEl om samarbetet:

"Ett bra elavtal behöver alla och om vi samtidigt kan ge ett ekonomiskt stöd till Missing People tycker vi att detta ett spännande sätt för oss att hitta nya kunder.

Att vi skänker pengar i samband med kampanjen känns bra eftersom vi vet vad Missing People står för. Ett äkta engagemang och stor empati som finns inom organisationen. 

Det enda man behöver göra är att uppge ”Missing People” då man tecknar elavtal. Detta gäller nya kunder under december månad. Elavtalet kan dock starta senare än i december. 300 kr för varje nytecknat elavtal skänks till Missing People. Man kommer självklart kunna teckna avtal via vår hemsida. Önskar man hjälp i valet av avtal så är det bara att lyfta luren och ringa oss. Vi gillar kundkontakt! Välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor."

info@bestel.se

Avd Bjärke Energi 

0322-650 500

Avd Vara Energi 

0512-79 70 80

Avd Västra Orust Energitjänst 

0304-548 80

 

Vill ditt företag skänka en julgåva?

Vill ditt företag skänka en julgåva till Missing People? Som tack får ni vår fina julbanner att använda i er digitala marknadsföring.

 

Kontakt

Hanna Eberstein
073 – 816 90 60
hanna.eberstein@missingpeople.se