Tillsammans hittar vi människor

Bli vänföretag till Missing People

Som tack erhåller ni ett kit att använda i er kommunikation.

Hur mycket vill du bidra med?

kr

 

Jobba långsiktigt tillsammans med oss

Delar ni Missing Peoples vision och vill hjälpa till att hitta människor? Hjälp oss genom att bli söksupporter eller samarbetspartner. Vi utlovar regelbunden information om hur er gåva används. Vi strävar efter en nära relation och långsiktiga samarbeten.

Bli söksupporter

50 000 kr

Hjälp oss hitta fler!

När en person anmäls försvunnen av oroliga anhöriga börjar Missing Peoples volontärer omgående med att planera en sökinsats. Ju snabbare vi kommer ut på ett sök, desto större chans är det att hitta den försvunna vid liv. Polisen är alltid involverade i våra eftersök och sökinsatserna sker i samråd och med godkännande av anhöriga och andra myndigheter. Försvinnanden är av stort samhällsintresse och berör alla - lokalt som rikstäckande. Vi tar alla försvinnanden på lika stort allvar och vi slutar inte leta förrän alla har hittats. Ditt bidrag som söksupporter är avgörande för vår organisations förmåga och kapacitet att utföra vårt arbete. Tillsammans är vi starka!

Bli vår samarbetspartner

Vi utformar tillsammans samarbetet för bästa möjliga resultat. Vi vill synas tillsammans med våra partners och kunna visa på effekten av samarbetet. Ni får tillgång till vår logotyp och marknadsmaterial och kommer synas på vår förstasida på hemsidan och i andra sammanhang på sociala medier.

 

Kontakta oss gärna för samarbetsförslag, offert eller vidare diskussion kring företagssamarbeten. Vi skräddarsyr alla samarbeten efter era önskemål.

Kontakt

Tove Lundgren
076 – 138 33 18
tove.lundgren@missingpeople.se