Bli företagssponsor idag!

Med ert stöd kan vi hitta fler människor. Läs mer nedan om våra olika sätt att stödja som företag.

s

 

Stöd oss som företag

När en person anmäls försvunnen av oroliga anhöriga börjar vi omgående att planera en sökinsats. Ju snabbare vi kommer ut på ett sök, desto större chans är det att hitta den försvunna vid liv. Polisen är alltid involverade och sökinsatserna sker i samråd med anhöriga och andra myndigheter. Försvinnanden är av stort samhällsintresse och berör alla - lokalt som rikstäckande. Vi tar alla försvinnanden på lika stort allvar och vi slutar inte leta förrän personen hittats. Ditt företags gåva är avgörande för vår organisations möjlighet och kapacitet att utföra vårt arbete. Tillsammans hittar vi människor!

Delar ni Missing Peoples vision och vill hjälpa till att hitta människor? Välj den nivå som passar ert företag bäst: Söksupporter, Samarbetspartner eller Vänföretag. 

Har ni frågor eller vill ni hellre ge en gåva mot faktura? Vänligen kontakta kansliet på faktura@missingpeople.se eller ring 031-760 90 60 (knappval 2) 

Hur mycket vill du bidra med?

kr

Söksupporter

50 000 - 250 000 kr

Som Söksupporter stödjer ni vårt arbete att hitta människor samt att planera och utveckla vår verksamhet. När ni ger en gåva skickar vi ut följande material som tack för ert stöd, och materialet gäller för det år som gåvan avser: 

 • Digitalt diplom och kommunikationskit innehållande vår logotyp
 • Exponering på startsidan på vår hemsida med logotyp och länk till företagets hemsida
 • Vårt digitala nyhetsbrev
 • Återkoppling och rapportering kring hur er gåva använts

Samarbetspartner

från 250 000 kr

Som Samarbetspartner visar ni att ert företag menar allvar med ert hållbarhetsarbete och ni stödjer vår verksamhet på ett långsiktigt sätt. Vårt samarbete gör stor skillnad och ger oss tryggheten att bli ännu bättre på det vi gör: hitta människor. Tillsammans hittar vi fler, räddar liv och återförenar familjer. När ni ger en gåva skickar vi ut följande material som tack för ert stöd, och materialet gäller för det år som gåvan avser:

 • Digitalt diplom och kommunikationskit innehållande vår logotyp
 • Full tillgång till vår logotyp
 • Exponering överst på startsidan på vår hemsida med logotyp och länk till företagets hemsida
 • Presentation om samarbetet och föreläsning på företaget
 • Vi deltar tillsammans på mässor och event
 • Företaget får möjlighet att delta vid sökinsatser
 • Vårt digitala nyhetsbrev
 • Vi gör gemensamma kampanjer på LinkedIn och berättar om vårt samarbete i sociala medier
 • Återkoppling och rapportering kring hur er gåva använts

Vänföretag

5000 - 50 000 kr

Även mindre företag kan göra stor skillnad! Genom att stötta oss som Vänföretag är ni med och hjälper oss hitta människor. Som tack erhåller ni ett digitalt paket med diplom och marknadsföringskit att använda i er kommunikation med kunder och medarbetare. Ni får också vårt digitala nyhetsbrev. 

Våra marknadsföringskit

Söksupporter

Söksupporter

Samarbetspartner

Samarbetspartner

Vänföretag

Vänföretag

Är ni intresserade att inleda ett större företagssamarbete med oss?
Vi vill gärna skräddarsy ett upplägg som passar just er! Tveka inte att kontakta oss redan idag för att få mer information om hur vi tillsammans kan nå visionen att ingen ska försvinna utan att hittas!

Kontaktpersoner:

Sandra Andersson
Sandra.andersson@missingpeople.se
073 36 25 851

Kontakta kansliet
info@missingpeople.se