Tillsammans hittar vi människor

Telefonsamtal från Missing People

Just nu ringer vi till företag och privatpersoner som tidigare varit i kontakt med oss, för att fråga om de vill fortsätta stötta oss, så att vi långsiktigt kan planera vår verksamhet och bli ännu bättre på det vi gör. Som givare bidrar du till att bekosta bl.a. material och utrustning till våra sökare, utbildning av våra professionellt frivilliga och SMS-kallelser till sökinsatser.

Numret vi ringer ifrån är 0756100876. Om du har frågor är du varmt välkommen att mejla oss på info@missingpeople.se.

 

Bli vänföretag till Missing People

Hur mycket vill du bidra med?

kr

Som tack erhåller ni ett diplom med företagets namn samt en banner att använda i er marknadsföring om ni önskar.

Jobba långsiktigt tillsammans med oss

Delar ni Missing Peoples vision och vill hjälpa till att hitta människor? Hjälp oss genom att bli söksupporter eller samarbetspartner. Vi utlovar regelbunden information om hur er gåva används. Vi strävar efter en nära relation och långsiktiga samarbeten.

Bli söksupporter

50 000 kr

Hjälp oss hitta fler!

När en person anmäls försvunnen av oroliga anhöriga börjar Missing Peoples volontärer omgående med att planera en sökinsats. Ju snabbare vi kommer ut på ett sök, desto större chans är det att hitta den försvunna vid liv. Polisen är alltid involverade i våra eftersök och sökinsatserna sker i samråd och med godkännande av anhöriga och andra myndigheter. Försvinnanden är av stort samhällsintresse och berör alla - lokalt som rikstäckande. Vi tar alla försvinnanden på lika stort allvar och vi slutar inte leta förrän alla har hittats. Ditt bidrag som söksupporter är avgörande för vår organisations förmåga och kapacitet att utföra vårt arbete. Tillsammans är vi starka!

Bli vår samarbetspartner

Vi utformar tillsammans samarbetet för bästa möjliga resultat. Vi vill synas tillsammans med våra partners och kunna visa på effekten av samarbetet. Ni får tillgång till vår logotyp och marknadsmaterial och kommer synas på vår förstasida på hemsidan och i andra sammanhang på sociala medier.

 

Kontakta oss gärna för samarbetsförslag, offert eller vidare diskussion kring företagssamarbeten. Vi skräddarsyr alla samarbeten efter era önskemål.

 

Hanna Eberstein
073 – 816 90 60
hanna.eberstein@missingpeople.se

Har du ett företag eller en förening och vill att vi besöker er och berättar om vårt arbete, hur vi gör det och varför?

Missing Peoples engagerade föreläsare reser ofta runt och håller inspirerande föredrag på företag och hos föreningar och grupper. Kontakta din närmsta avdelning för mer information. Vi ser fram emot att träffa er!

Vi finns här!