Tillsammans hittar vi människor

Företag – ge en julgåva som räddar liv

Årets julklapp till medarbetare och kunder är en omtanke, ett räddat liv, en återförenad familj. Var med och bidra till vår vision - ingen ska försvinna utan att hittas.

Som tack får ni vår julbanner att använda i er kommunikation. 

Betala med kort eller swish. Vid faktura, mejla info@missingpeople.se så hjälper vi dig.

Köp

Bli vänföretag till Missing People

Hur mycket vill du bidra med?

kr

Som tack erhåller ni ett diplom och en banner att använda i er kommunikation.

Telefonsamtal från Missing People

Just nu ringer vi till företag som tidigare varit i kontakt med oss, för att fråga om de vill fortsätta stötta oss, så att vi långsiktigt kan planera vår verksamhet och bli ännu bättre på det vi gör. Som givare bidrar du till att bekosta bl.a. material och utrustning till våra sökare, utbildning av våra professionellt frivilliga och SMS-kallelser till sökinsatser.

Numret vi ringer ifrån är 0738042693. Om du har frågor är du varmt välkommen att mejla oss på info@missingpeople.se.

Jobba långsiktigt tillsammans med oss

Delar ni Missing Peoples vision och vill hjälpa till att hitta människor? Hjälp oss genom att bli söksupporter eller samarbetspartner. Vi utlovar regelbunden information om hur er gåva används. Vi strävar efter en nära relation och långsiktiga samarbeten.

Bli söksupporter

50 000 kr

Hjälp oss hitta fler!

När en person anmäls försvunnen av oroliga anhöriga börjar Missing Peoples volontärer omgående med att planera en sökinsats. Ju snabbare vi kommer ut på ett sök, desto större chans är det att hitta den försvunna vid liv. Polisen är alltid involverade i våra eftersök och sökinsatserna sker i samråd och med godkännande av anhöriga och andra myndigheter. Försvinnanden är av stort samhällsintresse och berör alla - lokalt som rikstäckande. Vi tar alla försvinnanden på lika stort allvar och vi slutar inte leta förrän alla har hittats. Ditt bidrag som söksupporter är avgörande för vår organisations förmåga och kapacitet att utföra vårt arbete. Tillsammans är vi starka!

Bli vår samarbetspartner

Vi utformar tillsammans samarbetet för bästa möjliga resultat. Vi vill synas tillsammans med våra partners och kunna visa på effekten av samarbetet. Ni får tillgång till vår logotyp och marknadsmaterial och kommer synas på vår förstasida på hemsidan och i andra sammanhang på sociala medier.

 

Kontakta oss gärna för samarbetsförslag, offert eller vidare diskussion kring företagssamarbeten. Vi skräddarsyr alla samarbeten efter era önskemål.

Kontakt

Tove Lundgren
076 – 138 33 18
tove.lundgren@missingpeople.se