Engagera dig

Det finns många sätt att hjälpa oss att hitta försvunna människor. Tillsammans hittar vi fler!

Bli sökare

Bli sökare

Som sökare får du SMS när vi behöver hjälp med en sökinsats i närheten av dig. Då möter du upp på angiven samlingsplats om du har möjlighet. Du får all information som du behöver på plats. Tänk på att du måste vara minst 18 år för att delta i våra sökinsatser. Läs gärna vår volontärpolicy här.

Bli sökare
Ge en gåva

Ge en gåva

Missing People är en riksomfattande organisation som är i stort behov av ekonomiskt stöd. Vi får inget bidrag från staten utan finansieras till stor del av medlemsavgifter och gåvor. Skänk en gåva och hjälp oss att hitta fler försvunna människor.

Ge en gåva
Bli professionellt aktiv

Bli professionellt aktiv

Alla som leder våra sökinsatser är frivilliga eldsjälar som gått våra ledarskaps- och sökutbildningar. De planerar, förbereder och genomför sökinsatserna och håller kontakten med polis och anhöriga. Kontakta din närmaste regionala avdelning för att ta del av våra kommande utbildningstillfällen.

Anmäl ditt intresse
Missing Peoples jour

Missing Peoples jour

Vår jour är öppen dygnet runt, året runt. Missing Peoples jour tar emot ärenden om nya försvinnanden och har den första kontakten med polis och anhöriga för att sedan informera om och koordinera sökarbetet med den regionala avdelning som berörs.

Missing Peoples jour nås på jouren@missingpeople.se

Bli medlem

Bli medlem

Som medlem i Missing People är du med och stödjer sökandet efter försvunna personer. Vi får inget bidrag från staten utan finansieras till stor del av medlemsavgifter och gåvor. Därför behöver vi din hjälp. Bli medlem och visa ditt stöd för alla som drabbas när en person i deras närhet försvinner. Tillsammans kan vi hitta fler försvunna personer och rädda fler liv.

Bli medlem
Bli vår tolkresurs

Bli vår tolkresurs

Många som försvinner har anhöriga som talar andra språk än svenska. Vill du hjälpa oss att kommunicera med och stötta anhöriga på det språk de känner sig allra tryggast i? Har du språkkunskaper utöver svenska är du välkommen att kontakta oss på info@missingpeople.se.