Engagera dig

Det finns många sätt att hjälpa oss att hitta försvunna människor. Tillsammans hittar vi fler!

Bli sökare

Som sökare får du SMS när vi behöver hjälp med en sökinsats i närheten av dig. Då möter du upp på angiven samlingsplats om du har möjlighet. Du får all information som du behöver på plats. Tänk på att du måste vara minst 18 år för att delta i våra sökinsatser. Läs gärna vår volontärpolicy här.

Bli sökare

Bli månadsgivare

Missing People är en riksomfattande organisation som är i stort behov av ekonomiskt stöd. Vi får inget bidrag från staten utan finansieras till stor del av medlemsavgifter och gåvor. Skänk en gåva och hjälp oss att hitta fler försvunna människor.

Bli givare

Missing Peoples jour

Vår jour är öppen dygnet runt, året runt. Missing Peoples jour tar emot ärenden om nya försvinnanden och har den första kontakten med polis och anhöriga för att sedan informera om och koordinera sökarbetet med den regionala avdelning som berörs.

Missing Peoples jour nås på jouren@missingpeople.se

Bli vår tolkresurs

Många som försvinner har anhöriga som talar andra språk än svenska. Vill du hjälpa oss att kommunicera med och stötta anhöriga på det språk de känner sig allra tryggast i? Har du språkkunskaper utöver svenska är du välkommen att kontakta oss på info@missingpeople.se.