2022-10-28

Nu kan du förnya ditt medlemskap för 2023

Nu är det dags för befintliga medlemmar att förnya sitt medlemskap. För dig som varit medlem under 2022, och blev medlem innan 1 oktober, är det nu dags att förnya ditt medlemskap för nästkommande medlemsperiod. Nytt för i år är att du som är ansluten till Kivra kommer att få din medlemsavi direkt i din digitala brevlåda. Där kan du smidigt och enkelt betala in medlemsavgiften direkt i appen. Har du inte Kivra kommer du få hem din medlemsavi för 2023 på posten precis som vanligt. 

Har du redan förnyat ditt medlemskap för 2023 via Mina sidor men ändå fått en medlemsavi i Kivra? Då kan du bara markera fakturan i Kivra som hanterad. Vänligen notera att det även går att betala in medlemsavgiften efter att förfallodatum passerat, men medlemsavgiften måste vara betald innan 31 januari 2023 för att du ska kunna bli valbar som ombud till nästa årsstämma söndagen 16 april 2023.

Som medlem i Missing People är du med och säkerställer att vi kan fortsätta finnas på plats för alla de därute som behöver vår hjälp. Visa din omtanke genom att stötta oss även kommande år!