2021-03-01

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge stödjer Missing Peoples arbete

– För oss är det en självklarhet att hjälpa och stötta en sådan livsviktig ideell organisation som Missing People. Den hjälpen och insatsen de gör går inte att beskriva i ord, eller hur det som anhörig är att hamna i en svår och skräckfylld situation där man tvingas leva i fullständig ovisshet.

– Vi har på nära håll sett vilken styrka det är när alla går samman för att söka och rädda liv. Tillsammans kan vi göra skillnad och med Missing People behöver ingen känna sig ensam. Det vill vi vara en del av och stödja, säger paret Bagge i en kommentar.

Anders Bagge är kompositör, sångtextförfattare, musiker och musikproducent. Han har producerat låtar åt världsartister som Madonna, Céline Dion, Enrique Iglesias, J. Lo med flera. För många svenskar är han också känd från Idol i TV4 där han är den ständige jurymedlemmen. Johanna Lind Bagge blev först känd när hon 1993 valdes till Fröken Sverige och senare samma år representerade Sverige i den internationella skönhetstävlingen Miss Universum där hon kom på 11:e plats. Sedan 30 år tillbaka är hon en ”hudvårdsguru” och entreprenör inom skönhet, hudvård och hälsa samtidigt som hon jobbar med mode, inredning och sin egna kollektion, JLB - Joy life beauty.

Hundar har varit en stor del av hennes liv och det är ett genuint gemensamt intresse för båda. Syftet med MPS ambassadörskap är att inspirera, engagera och skapa större kännedom och på så sätt få ännu fler att stödja Missing People och dess samhällsnyttiga verksamhet.

– Våra ambassadörer är utvalda för att de har ett starkt engagemang och ett stort hjärta för människor som hamnat i en svår situation. Jag är stolt att även Anders och Johannas valt att stödja oss genom att bli två av våra stolta ambassadörer, säger MPS:s styrelseordförande Magnus Idebro.

Se videon där paret Bagge berättar om ambassadörskapet här

Läs hela pressreleasen här.