2022-06-17

Tack till dig som stöttar oss!

Under årets gång uppmärksammar vi våra 10 år med olika aktiviteter, bland annat genom att publicera filmer på våra sociala medier där olika personer från vår verksamhet berättar varför de engagerar sig och vad deras roll innebär.Även om framrutan är större än backspegeln vill jag bara kort nämna några viktiga milstolpar vi har varit med om under dessa år - en av de absolut viktigaste är vårt 90-konto. Att vi är en av ca 400 av Svensk Insamlingskontroll godkända insamlingsorganisationer ger dig som givare och medlem en trygghet. Vi redovisar hur våra pengar används och att de används på rätt sätt.

Vi har även byggt upp ett starkt förtroende hos myndigheter, näringsliv och andra organisationer. Många ser oss som en viktig samhällsresurs att räkna med när det gäller att söka efter försvunna personer. Våra väl utvecklade metoder och våra utbildade specialister inom sökinsatser visar på att det vi gör ger tydliga resultat.


Att vi kan fortsätta finnas och ständigt utvecklas är tack vare alla fantastiska människor som engagerar sig helt ideellt. Är du nyfiken på att engagera dig i sökinsatserna ska du helt klart prova på att gå en patrulledarutbildning. Här får du lära dig grunderna om våra sökmetoder och träffar många härliga eldsjälar som har samma brinnande intresse. Varför inte samla ihop några kompisar och anmäl er tillsammans? För att få veta när utbildningstillfällen hålls i just din region, mejla din regionala avdelning eller håll utkik i din regionala Facebookgrupp.