Stöd oss som privatperson

Ditt bidrag kan göra det möjligt för fler att hitta hem och återförenas med sina anhöriga.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du oss trygghet att långsiktigt planera och utveckla vår verksamhet så att vi kan arrangera sökinsatser ännu snabbare och rädda fler liv.

Bli givare

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av en person som du håller kär med en minnesgåva som gör att vi kommer ett steg närmare vår vision om att ingen ska försvinna utan att hittas. Ett fint minnesblad skickas till dig eller mottagaren via post eller e-post.

Ge gåva

Gåvokort via SMS

Ge bort omtanke. Köp en present som ger hopp och stöd till alla anhöriga som väntar på att deras nära och kära ska komma hem. Du får ett fint gåvobevis som skickas till mottagaren via SMS.

Ge gåva

Gåvokort via post & e-post

Ge bort omtanke. Köp en present som ger hopp och stöd till alla anhöriga som väntar på att deras nära och kära ska komma hem. Du får ett fint gåvobevis som skickas till dig eller mottagaren via post eller e-post.

Ge gåva

Ge en gåva

Varje år polisanmäls närmare 9000 personer som försvunna i Sverige. Hjälp oss att hitta fler försvunna personer, återförena fler familjer och rädda liv. Din gåva behövs!

Ge gåva

Bli medlem

Som medlem i Missing People är du med och stödjer sökandet efter försvunna personer. Vi får inget bidrag från staten utan finansieras till stor del av medlemsavgifter och gåvor. Därför behöver vi din hjälp. Bli medlem och visa ditt stöd för alla som drabbas när en person i deras närhet försvinner. Tillsammans kan vi hitta fler försvunna personer och rädda fler liv.

Bli medlem

Testamentesgåva

Ditt arv kan rädda liv och återförena familjer. Ett sätt att göra det möjligt för fler människor att hitta hem och återförenas med sina anhöriga är att skriva in Missing People i ditt testamente. Du kan välja att testamentera ett valfritt belopp eller en andel av ditt arv.

Om testamentesgåvor

Det här går din gåva till

Missing People har 90-konto vilket innebär att vi granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vi får inget bidrag från staten utan din gåva möjliggör att vi kan fortsätta leta efter försvunna personer och genomföra våra sökinsatser på ett säkert och effektivt sätt. Din gåva kan därför komma att användas till något av följande:

  • Reflexvästar och ficklampor till alla våra sökare.
  • Telefoner och datorer till vår jour så att de kan kontakta anhöriga och polis.
  • Utbildning av alla våra frivilliga som leder sökinsatserna, så att vi kan söka på ett säkert och effektivt sätt.
  • SMS-kostnader för att larma ut till våra frivilliga.
  • Milersättningar till våra professionellt aktiva som leder våra sökinsatser.