Stöd oss som privatperson

Ditt bidrag kan göra det möjligt för fler att hitta hem och återförenas med sina anhöriga.

s

Bli medlem

Som medlem i Missing People är du med och stödjer sökandet efter försvunna personer. Som betalande medlem kan du vara med och påverka organisationen och engagera dig i din regionala avdelning. Tillsammans kan vi hitta fler försvunna personer och rädda fler liv. Välkommen till Missing People!

Bli medlem

Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du oss trygghet att långsiktigt planera och utveckla vår verksamhet så att vi kan arrangera sökinsatser ännu snabbare och rädda fler liv. Vi får inget bidrag från staten utan finansieras till stor del av gåvor. Bli månadsgivare och visa ditt stöd för alla som drabbas när en person i deras närhet försvinner.  Tillsammans kan vi hitta fler försvunna personer och rädda fler liv. Läs vår FAQ här.

Bli månadsgivare

Bli sökare

Som sökare får du SMS när vi behöver hjälp med en sökinsats i närheten av dig. Då möter du upp på angiven samlingsplats om du har möjlighet. Du får all information som du behöver på plats. Tänk på att du måste vara minst 18 år för att delta i våra sökinsatser. Läs vår volontärpolicy här.

Bli sökare här

Skicka ett digitalt gåvokort via SMS

Ge bort en gåva som skapar hopp och stöd till alla anhöriga som väntar på att deras nära och kära ska komma hem. Mottagaren får ett fint gåvobevis skickat via SMS och du betalar snabbt och smidigt med Swish. Se exempel på hur gåvokortet ser ut.

Skicka gåvokort här

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av en person som du håller kär med en minnesgåva som gör att vi kommer ett steg närmare vår vision om att ingen ska försvinna utan att hittas. Ett fint minnesblad skickas till dig eller mottagaren via post eller e-post.

Vänligen observera att ett minnesblad endast skickas ut i samband med beställning via hemsidan. 

Ge gåva

Ge bort ett gåvoblad

Letar du efter en födelsedagspresent, julklapp eller gåva till någon du bryr dig om? Ge bort ett gåvoblad som skapar hopp och stöd till alla anhöriga som väntar på att deras nära och kära ska komma hem. Du får ett fint gåvobevis som skickas till dig eller mottagaren via post eller e-post. 

Ge gåva

Ge en gåva

Varje år polisanmäls närmare 26 000 personer som försvunna i Sverige. Hjälp oss att hitta fler försvunna personer, återförena fler familjer och rädda liv. Din gåva behövs!

Ge gåva

Engagera dig och din hund

Hundarna utgör en livsviktig resurs när Missing People söker efter försvunna människor. Här kan du läsa mer om hur du och din hund kan engagera er inom Missing People.

Här kan du läsa mer om hur du engagerar dig och din hund. 

Testamentesgåva

Ditt arv kan rädda liv och återförena familjer. Ett sätt att göra det möjligt för fler människor att hitta hem och återförenas med sina anhöriga är att skriva in Missing People i ditt testamente. Du kan välja att testamentera ett valfritt belopp eller en andel av ditt arv.

Om testamentesgåvor

En dag för anhöriga

Den 6 oktober var det Nationella anhörigdagen - en dag som vi uppmärksammade genom att sända en timmes egen livestreamad stödgala på vår hemsida. I programmet får du bland annat träffa anhöriga som berättar sin historia och oron när en släkting eller nära vän plötsligt försvinner. Du får även höra hur vi arbetar med att stötta anhöriga till en försvunnen person. Detta och mycket mer!

Se hela programmet

Det här går din gåva till

Missing People har 90-konto vilket innebär att vi granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vi får inget bidrag från staten utan din gåva möjliggör att vi kan fortsätta leta efter försvunna personer och genomföra våra sökinsatser på ett säkert och effektivt sätt. Din gåva kan därför komma att användas till något av följande:

  • Reflexvästar och ficklampor till alla våra sökare.
  • Telefoner och datorer till vår jour så att de kan kontakta anhöriga och polis.
  • Utbildning av alla våra frivilliga som leder sökinsatserna, så att vi kan söka på ett säkert och effektivt sätt.
  • SMS-kostnader för att larma ut till våra frivilliga.
  • Milersättningar till våra professionellt aktiva som leder våra sökinsatser.